🚗 LIVRAM ORIUNDE IN TARA, DIRECT LA USA TA. PROFITA DE PRETURI ATRACTIVE COMANDA TELEFONICA 0770661470

Autofiletanta electrica 800W, 750Rpm, ELPROM ESS-800, Model 2019

Elprom
73,00 RON 71,00 RON
Autofiletanta Elprom ESS 800 de 800 de watti, este una dintre cele mai populare surubelnite electrice din comertul online

Garantie: 24 luni

Stoc epuizat

Durata de livrare: întreabă în magazin

Cod Produs: DPU-BEM1159 Ai nevoie de ajutor? 0770661470
Adauga la Favorite Solicita postare in SEAP/SICAP
  • Descriere
  • SEAP/SICAP
  • Review-uri (0)

Autofiletanta Elprom ESS 800 de 800 de watti, este una dintre cele mai populare surubelnite electrice din comertul online. Avantajul acestui produs este ca nu pretinde a fi mai mult decat o scula de insurubat, filetat, de gaurit rapid si precis. Este o surubelnita electrica obisnuita, cu motor ce-si ia rotatiile in serios!

Are o carcasa din plastic industrial, folosit special pentru proiectarea echipamentelor de constructie; o mandrina cu strangere automata, cu trei bacuri si 8+1 trepte de cuplu; un buton de pornire si variere a turatiilor, o clapeta de schimbare a sensului de rotire a mandrinei. Carcasa contine mai multe zone grilate pentru asigurarea unui proces de racire optim.

O poti folosi ca pe o scula accesoriu care te ajuta atunci cand trebuie sa repari o piesa de mobilier, sa strangi bine suruburile sau sa adaugi o negresa acolo unde crezi ca ar prinde bine, sa montezi un raft in perete (in fuctie de duritatea acestuia), sa desfaci niste suruburi, piulite, sa rezolvi un scartait de usa etc. Personal, le folosesc cel mai mult pentru a monta mobila cumparata de la Ikea.

Produsul autofiletanta Elprom ESS 800 beneficiaza de garantie timp de 24 de luni pentru persoanele fizice. Foloseste-l cu incredere!

 

Continut pachet

1 x Manual de utilizare
1 x Pereche carbuni de rezerva

 
Produsele regasite pe site-ul www.depozitunelte.ro sunt prezente si pe platforma de achizitii publice SICAP, sub inregistrarea CPV aferenta.

Accesand site-ul SEAP / SICAP http://www.e-licitatie.ro/ veți găsi o parte a portofoliului de produse listate in catalogul electronic al societatii noastre MARAL GENERAL EXPRESS SRL.

Ati ales un produs din oferta noastra, vreti sa-l achizitionati si nu este disponibil in SICAP? Contactati-ne pentru a-l publica.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Suport clienti : L-S 8:30 - 20:30

0770661470 contact@depozitunelte.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!