0756.763.660
   |   
contact@depozitunelte.ro

Cosul dvs. este gol

 

Produsele se livreaza in orice localitate din Romania prin curier rapid in maxim 3 zile lucratoare.

 

Produsele comandate de tine prin site-ul nostru sunt livrate de către    GLS CURIER si/sau FAN COURIER

 
 

 

                                            

 

Când ajunge produsul la mine acasă?

 
 

Comanda ajunge la usa dvs. în maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre depozitunelte.ro

 

Cât mă costă transportul prin curierat?

 
 

Costul transportului este GRATUIT oriunde în România pentru comenzile ce depășesc suma de 999 lei in limita a 90 kg ( pentru produsele care depasesc greutatea de 90 kg, pretul transportului va fi comunicat in momentul confirmarii comenzii)
În cazul in care comanda dvs. nu atinge aceasta suma, costul transportului este intre 25-75 lei ( costul exact transportului este comunicat la confirmarea comenzii).

Pretul transportului va fi afişat în comandă în momentul finalizării comenzii

 
 

Toate preturile afisate pe pagina www.depozitunelte.ro au TVA inclus.

 

Cui și cum plătesc?

 

Produsele comandate pe site-ul www.depozitunelte.ro se plătesc direct agentului de curierat, în momentul livrării lor la usa dumneavoastra.

Pentru orice alte nelămuriri privind întârzierea coletelor, ne poți suna la numărul de telefon 0756763660 sau ne puteți trimite un email la comenzi@depozitunelte.ro.

 

DREPTUL LA RETURNARE:

 

Dreptul la retragere Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim15 zile de la data informarii PFA BIGICA IONUT-LUCIAN de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport(curierat) cu care s-a facut expedierea.(Nu acceptam coletele returnate prin posta).

 
 

Exercitarea dreptului de returnare

 
 

Consumatorul informeaza PFA BIGICA IONUT-LUCIAN cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui mesaj la adresa de email: contact@depozitunelte.ro sau completarea formularului de contact de la sectiunea Contact.

 

PROCEDURA DE RETURNARE


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Este obligatoriu sa completati formularul returnare de pe site sau sa ne instiintati printr-un mail la contact@depozitunelte.ro ca doriti sa returnati un produs.
  2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator.
  3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid agreat la adresa: Sstr. Intrarea Pinului; Nr. 30; Sector 6; Bucuresti. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.
  5. Vanzatorul va percepe o taxa cuprinsa intre 20 si 150 lei  in cazul in care produsul returnat necesita asistenta specializata pentru repunerea in vanzare ( revizii tehnice, retusuri, curatat, vopsit, verificat etc. ) 
spacer
Website detinut de Bigica Ionut-Lucian P.F.A., CIF: 33524001, Reg.Com: F23/788/2014